Menu

Samenwerking

De Kracht van Aandacht

Rian Crins

Waar ik mij met name richt op de behandeling van burn-out en burn-out klachten, ligt de specialiteit van Rian op preventie van burn-out. Zij heeft hiervoor een eigen methode ontwikkeld: De kracht van aandacht. Dit ligt geheel in de lijn van mijn visie en missie. Wij vullen elkaar volledig aan op gebied van burn-out en verzuimpreventie, c.q. -beheersing. Vandaar dat wij de samenwerking zijn aangegaan. Voor werkgevers kunnen we samen een volledig pakket aanbieden, van preventie tot en met behandeling van burn-out.

Rian is Register Arbeidsdeskundige met o.a. Zuyderland als een van haar opdrachtgevers.

vrijman-yoga

Kirsten Vrijman

Als je burn-out bent is het in de regel zo, dat je gedurende een langere tijd de signalen van je lichaam genegeerd hebt, waarna je uiteindelijk geen contact meer hebt met je eigen behoeften. Belangrijk onderdeel van het behandelplan is daarom ook aandacht voor het lichaamsbewustzijn. Als je ervoor openstaat, kan dat heel goed worden bereikt met Yoga. Yoga Nidra, oftewel “zachte yoga” is speciaal ontwikkeld voor mensen met o.a. burn-out.  Vandaar dat ik de samenwerking ben aangegaan met Kirsten Vrijman van vrijman-yoga.

Tijdens de Intake bespreken we samen hoe integratie van yoga Nidra in het behandeltraject in zijn werk gaat, mocht je dat willen.