Menu

Ervaringen

Carlijn Hermans

20-05-2022

Ik heb de therapie en Helena als persoon als een warm iets ervaren! Helena is; de spiegel die je soms in het leven nodig hebt, het luisterende oor dat je verder helpt, serveert het kopje thee waarnaar je soms zo ontzettend uitkijkt, en laat je kennis maken met het feit dat je in een uur heel wat wijzer wordt! Ze stelt je voor aan je eigen IK die er altijd zat, maar je soms gewoon even kwijt was! Samen met sessies en “huiswerk” laat ze je merken dat je er absoluut niet alleen voor staat en dat je met stappen echte progressie boekt. Professioneel maar zeker op een menselijke en uiterst prettige manier.

Wauw! Een grote dankjewel voor je mooie feedback Carlijn! Ik heb genoten van de manier waarop je ineens een grote stap maakte, wat jezelf ook overdonderde… Ook ik ga onze mooie sessies missen, maar altijd weer welkom als het nodig is! 😊


Tessa Pustjens

29-03-2022

Mijn ervaring is positief. Helena weet snel te achterhalen waar de pijnpunten liggen en kan verschillende behandeltechnieken toepassen om dit aan te pakken. Ze coacht en laat je zelf ontdekken wat nodig is om te veranderen.

Dank je Tessa! De verandering heb je zelf gedaan!


Chantal

18-03-2022

Ik heb al diverse therapieën gevolgd, maar bleef tegen bepaalde zaken aanlopen. Begin dit jaar ben ik bij Helena gestart om deze “obstakels” eindelijk eens op te lossen. Ik ben met een 5-tal sessies zoveel verder gekomen, dan deze jarenlange therapieën. Helena wist zeer snel (1e gesprek al) tot de kern te komen en ik voelde mij eindelijk begrepen, gehoord en er werden mij zeer goede handvatten en uitleg geboden over het hoe en waarom. Ook heb ik enkele EMDR sessies gevolgd en het is bijna niet te geloven hoe mij dit geholpen heeft. Ik kan Helena van harte aanbevelen en ben blij dat ik haar gevonden heb!!

Wauw, dankjewel Chantal! Het is inderdaad verbazingwekkend hoe snel we al tot de kern kwamen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb kunnen betekenen voor je, maar dit snelle resultaat hebben we vooral kunnen bereiken omdat jij hiervoor open stond. Ik wens je alle levensgeluk!


Roger

24-02-2022

Helena heeft me op weg geholpen om te leren omgaan met angsten, emoties en gedachten middels een ACT traject.

Dank je Roger. Fijn dat je nu verder kunt met leven in plaats van “overleven”. 😊


Fabienne

23-02-2022

Angst en burn-out / energetische klachten.
Door de sessies met Helena, heb ik Inzicht gekregen in wat ik nodig heb om verder te komen en te groeien.
Ik voelde me heel erg op mijn gemak en fijn bij Helena en haar werkwijze.

Dank je Fabienne. Ik heb het ook als zeer prettig ervaren om dit traject met jou te mogen doen.


Thimo van Luijn

16-12-2021

Mijn hulpvraag ging vooral om het verminderen van stress en angst. Helena heeft mij geholpen door me in te laten zien hoe ik hier het beste mee kan omgaan zodat het me niet meer beïnvloedt zoals het dat eerst wel deed.
Mijn ervaring is zeer positief. Ik voel me nu stukken beter voel en heb ook veel meer inzicht in mijn eigen situatie gekregen en hoe ik hiermee moet omgaan.

Dank je Thimo! Geweldig ook om te zien hoe “snel” dit proces bij jou gegaan is. Heel veel geluk verder!


Melissa

07-10-2021

Ik heb Helena en haar werkwijze als persoonlijk en zeer prettig ervaren. Dankjewel!

Fijn te horen Melissa!


Erwin

03-09-2021

Ik heb met Helena contact opgenomen om te leren omgaan met de gevolgen van mijn partner’s kanker. Voor het eerst kennis gemaakt met EMDR. Het heeft me geholpen om door te gaan met mijn leven.

Dankjewel Erwin voor je positieve review. Mooi te zien hoe EMDR heeft kunnen werken voor jou!


Wieteke

18-05-2021

Met een burn-out en paniekaanvallen kwam ik bij Helena terecht. Een oase van rust, waar alles op mij gericht was. En alles op een zachte manier, met veel liefde en aandacht. Precies wat ik nodig had. Er werd een plan gemaakt en dat voerden we samen uit. EMDR maakte daar onderdeel van uit en wat heeft dat me geholpen! Mijn overtuiging is dat je dit soort dingen vanuit jezelf moet oplossen, maar dat betekent niet dat je het alleen hoeft te doen. Helena is een hele fijne persoon om dan aan je zijde te hebben.

Wat een mooie review van een bijzondere vrouw! Het was heel bijzonder te zien wat de behandeling voor uitwerking heeft gehad. Dankbaar dat ik deel mocht uitmaken hiervan!


Manuel

31-03-2021

Via de counseling van Helena heb ik flinke stappen gemaakt. Het fijne van Helena is dat ze recht door zee is en zeer vakkundig!. De EMDR therapie heeft ervoor gezorgd dat binnen een paar sessies een flinke vooruitgang heb geboekt waarmee ik verder kan bouwen aan mijn toekomst…

Dank je Manuel! Het doet mij zo goed te zien hoe jij nu verder kunt!


Daphne

30-03-2021

Ik heb de hulpverlening als zeer prettig ervaren! Eindelijk voel ik mij goed geholpen!

Dank je Daphne, fijn te horen!


Manon

08-03-2021

Hallo ik ben Manon en ik ben 18 jaar. Ik heb bij Helena de EDMR therapie gevolgd. Dit heeft zo ontzettend goed geholpen dat ik eindelijk van mijn klachten af ben waar ik 10 jaar tegenaan heb gelopen. Helena is echt de beste therapeut die ik ooit heb gehad! Een echte aanrader!

Wat fijn Manon dat je door EMDR nu eindelijk verder kunt met je leven. En wat ging het snel… Heel veel geluk met alles wat je nog wilt gaan doen.


Huub Kerstens

07-02-2021

Uitstekende ervaring, goede objectieve coach, rustig en zeer deskundig.

Dank je Huub voor je mooie feedback!


Dave Vincken

28-10-2020

Heel positief, luistert goed, is duidelijk en zet je aan het denken.
Voor de eerste keer EMDR gehad en dat heb ik als zeer helpend ervaren!

Dank je Dave, en.. zoals ik al zei in onze laatste sessie, ik heb ook heel veel van jou geleerd! Fijn dat je nu weer op een positieve manier het leven tegemoet ziet.


S.

20-07-2020

Eind vorig jaar kreeg ik last van burnout klachten. Via coachfinder kwam ik terecht bij Helena. Ik voelde mij al gauw op mijn gemak en door haar eigen ervaringen kon zij zich goed in mij verplaatsen en hiervoor tips en advies geven. Na een aantal afspraken voelde ik mij een stuk beter, toch voelde ik nog veel onrust bij stressvolle situaties. Helena raadde mij aan om EMDR te proberen. De (twee) EMDR sessies hebben mij op het gebied van faalangst erg geholpen en ik merkte dat de onrust een stuk minder was en op daaropvolgende situaties voelde ik mij veel rustiger.

Dank je S, mooi te lezen!


Regine Jansen

19-05-2020

Helena is een zeer prettig persoon, met een warm professioneel hart, en gedreven om anderen te helpen en begeleiden. Van harte kan ik haar aanbevelen.

Dank je Regine voor deze mooie review!


Wendy

21-02-2020

Helena luistert écht naar je en denkt met je situatie mee. Waar ik bij eerdere therapeuten behandeld werd als nummer en volgens standaard protocollen uit hun leerboek, was dit bij Helena volledig het tegenovergestelde. Warm en begaan heeft ze me begeleid van het begin tot het eind. Een echte openbaring. Ik ben haar voor altijd dankbaar voor de inzichten die ik door haar heb gekregen.

Wauw Wendy, dank je voor je mooie feedback! Je straalt nu een kracht uit die voor iedereen zichtbaar is. Echt een mooie verandering! Heel erg bedankt voor je vertrouwen!


Anoniem

28-11-2019

Ik heb een hele fijne ervaring met Helena. In het begin was het even wennen, omdat het hebben van een therapeut nieuw voor mij was. Ik kreeg snel het gevoel dat ik Helena kon vertrouwen en mijn ei ei bij haar kwijt kon. Verder vertrouwde ik haar ook in de manier waarop ze wilde onderzoeken waar ik mee zat en waar dit vandaan kwam. Dit heeft mij heel erg geholpen. Ik vond het moeilijk om afscheid te nemen.

Dank je A. voor je review, inderdaad was het wat moeizaam in het begin, maar wat ben jij gegroeid de afgelopen maanden! En dan komt inderdaad altijd het loslaten, dat hoort bij een goede afronding….je kunt het!!


Carla

31-10-2019

Omdat mijn burn-out klachten niet met alleen rust overgingen, heb ik hulp gezocht bij Helena. Als (ervarings) deskundige weet zij hoe het voelt. Haar behandelmethode heeft bij mij heel goed gewerkt. Ik kan nu mijn grenzen aan te geven en zie wanneer iets goed genoeg is.

Dat kun je zeker Carla! Je bent een topper!


Marijke

24-10-2019

Helena is heel doortastend en dankzij haar heb ik ingezien dat ik echt een pas op de plaats nodig had.
Samen met Helena heb ik opnieuw mijn mooie kanten mogen ontdekken, mijn valkuilen onder ogen kunnen zien en heb ik handvaten gekregen om dit samen tot een mooi en meer in balans geheel te breien.

Soms is de weg die ik samen met iemand mag bewandelen zo mooi, dat ik eigenlijk geen afscheid wil nemen. Zoals nu…. Ik wens je een heel mooi leven, nu de balans er is. Je verdient het!


Anoniem

15-10-2019

Uitstekend. Professioneel maar ook warm. Je merkt dat Helena precies weet waar ze mee bezig is.

Dankjewel voor je mooie review! Ik wijs alleen maar de weg, jij hebt al het werk gedaan! Mijn complimenten ook voor jou! Heel veel succes verder maar vooral heel veel plezier!


Anoniem

09-08-2019

Heel blij met Helena! Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar en ze wist bij de intake al direct mijn pijnpunten te vinden. Wat ik zelf ook heel prettig vond, was het feit dat we af en toe ook hard konden lachen, waardoor gesprekken minder beladen waren. Dankjewel lieve Helena!! 🙂

Dank je A. voor je mooie feedback. Fijn dat je de sessies zo ervaren hebt, ook voor mij was het mooi om te zien hoe snel je stappen maakte. Compliment voor jezelf. Heel veel succes verder!


Ellen

29-07-2019

Ik ben zeer tevreden over Helena Beers, ze heeft me in 2 sessies van veel van mijn angsten afgeholpen. Bij de laatste sessie heeft ze me nog wat handvaten meegegeven, SUPER.

Dankjewel Ellen! Het ging allemaal inderdaad heel erg snel! Geweldig dat het je zo goed geholpen heeft. Vond het zelf ook heel mooi te zien! Heel veel plezier met je fietstochtjes!


Anoniem

25-07-2019

Helena heeft mij heel goed geholpen om uit een proces te komen waar ik al jaren in zat , en niet uit kwam.
Verschillende therapieën gehad , maar niks waar ik baat bij had.
EMDR bleek dus voor mij een goede optie. Helena is kundig en heel begripvol.

Dankjewel voor je mooie review!. Al tijdens de sessie was het mooi om te zien hoe EMDR zijn werk deed. Het voelde al meteen heel anders. Ik wens je een gelukkig (nieuw) leven! Je verdient het!


Nathalie

11-01-2019

Helena heeft mij tijdens de sessies handvaten gegeven die mij in moeilijke stressvolle periodes helpen om te relativeren, om weer even met twee benen op de grond te komen en door te kunnen ademen. Ik heb geleerd dat ik mezelf niet 360 graden kan veranderen, maar mezelf meer moet accepteren en dat die grenzen voor mezelf misschien wel het belangrijkste zijn. Helena stond altijd klaar. Ik ben haar erg dankbaar voor haar luisterende oor, tips, adviezen en reflectie, maar vooral om haar hulp bij het leren stellen van mijn eigen grenzen.

Dank je Nathalie! Alles valt en staat uiteindelijk met wat je echt doet met je verkregen inzichten. Voor velen een grote stap, voor jou was het vanzelfsprekend. Mooi te zien hoe jij je leven, zoals jij het hebt vormgegeven, complimenten!


Samira

14-11-2018

Helena is een warme vriendelijke vrouw, bij wie je je gelijk op je gemak voelt.
Ik voelde mij vrij om te zeggen wat ik wilde en voelde. Zij heeft me erg geholpen met haar technieken Thinking outside the box! Geen vaste manier van counseling maar aanpassen naar gelang van toepassing is/beste manier op dat moment. Van EMDR tot Mindfullness tot cognitieve therapie.

Dank je Samira voor je vertrouwen en open mind. Heel fijn te lezen hoe het je geholpen heeft.


Ellen

09-10-2018

Helena heeft mij enorm geholpen toen ik ben vastgelopen. Ze is eerlijk, oprecht, betrokken, ontzettend kundig en heel begripvol. Maar daarnaast ook kritisch en realistisch.

Dankjewel Ellen voor je mooie review! We hebben een mooi en leerzaam traject achter de rug. Wat een beloning het is om te zien hoe het jou gebracht heeft waar je nu bent!


Cobianne

31-05-2018

Via internet ben ik terecht gekomen op de website van Helena. Deze sprak me gelijk aan omdat de lay-out er rustig, duidelijk en zakelijk uitziet. Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde ik me gelijk op mijn gemak en sindsdien ben ik niet meer dezelfde persoon maar de betere versie van mezelf. Met de kleine aanwijzingen of tools die ze geeft spring ik stappen in de positieve richting vooruit. Ik ben Helena heel erg dankbaar voor de begeleiding en ik ben benieuwd wat de toekomst mij brengt.

Wat een mooie review Cobianne! Ik ben zo blij dat je je zo geholpen voelt! Je bent in korte tijd enorm gegroeid, inderdaad naar de betere versie van jezelf, ik kan het niet beter zeggen! Het feit dat je open staat voor verandering en dit vervolgens ook doorzet maakt het verschil. Het was heerlijk om met je samen te werken!


H.H.

05-04-2018

Ik heb het hele traject als prettig ervaren.

Heel erg bedankt H voor je positieve feedback. Het is mooi te zien hoe met name het stellen van je grenzen een enorme verandering heeft gebracht in de wijze waarop je nu in je huidige baan “staat”. Mijn complimenten!


Anoniem

15-02-2018

Na een lange zoektocht naar de juiste hulp is Helena op mijn pad gekomen. Ik ben in contact gekomen met Helena door haar artikel in De Limburger. Ik kan uit ervaring zeggen dat Helena zeer professioneel is in haar vak met een groot inlevingsvermogen en betrokkenheid. Na de behandeling blijft ze geïnteresseerd hoe het mij vergaat en helpt Helena waar ze kan. Ik kan iedereen die te kampen heeft met burnoutklachten Helena aanbevelen!

Bedankt voor je mooie feedback! Zo mooi om te zien hoe krachtig je geworden bent!


Innolux

01-11-2017

We hebben de 2 daagse training “Preventie” mogen volgen bij Helena en Joke. Kleine setting met 4 cursisten, vertrouwd, interactief en op een prachtige locatie in het Limburgse landschap. Veel mogen opsteken van de uitleg over burnout. Practisch handvatten voor het herkennen en erkennen van deze “sluipmoordenaar”. Dank voor de verhelderende cursus en hopelijk tot een volgende keer.

Beste T., alsnog heel erg bedankt voor je mooie review. De training was zonder meer een succes mede door de inbreng van alle cursisten, en met name jouw enthousiaste deelname. Dank hiervoor!


Nicole

19-09-2017

Ben heel tevreden over de hulp en de gesprekken met Helena ,ze neemt zich te tijd voor iemand ,ze is met hart erbij ,jij doet het goed ,fijn dat ik je heb leren kennen ga zo door.Nicole, heel erg bedankt voor je mooie feedback! Jij stond open voor de inzichten die je tijdens onze sessies kreeg en vervolgens heeft jouw eigen inzet gezorgd voor hele mooie veranderingen in je omgeving. Wat goed van je! Heel veel geluk voor jou en je gezin in de toekomst!

Dank je Nicole!


Niké Bongaerts

10/10

17-09-2017

Helena is een fijne vrouw die je meteen op je gemak stelt. Ze heeft een goed luisterend oor en weet de vinger op de zere plek te leggen. Ik heb de counseling als zeer prettig ervaren en heb hier heel veel aan gehad.

Beste Niké, dankjewel voor je mooie feedback. Het is alweer een tijdje geleden en vind het geweldig te zien hoe jouw leven op dit moment op velerlei gebied ten goede is gekeerd. Proficiat met je nieuwe baan! Complimenten!


J. de Jong

15-09-2017

Ik ervaar Helena als een hele fijne counselor, die me de inzichten geeft en een goede vinger aan de pols houdt als het gaat om voortgang en voorkomen van terugval. Zij gaat net dat stapje verder dan anderen.

Dankjewel voor je mooie bericht! Alle lof overigens voor jou, je neemt alle inzichten en oefeningen zeer ter harte! Je luistert nu naar jezelf en naar je lichaam. Geweldig te zien hoe je je leven nu oppakt, chapeau!


Nora

15-09-2017

Helena heeft mij geholpen toen ik heel veel last had van mijn burn-out. Dat is ongeveer 2 jaar geleden geweest. Zo dood en doodmoe was ik. Ik kon nog niet eens naar een vriendin wandelen die 2 straten verderop woont. Dank je Helena!

Hoi Nora, dankjewel! Dat is inderdaad al weer een tijdje geleden. En wat was je er inderdaad erg aan toe. Je kon zoals ik me kan herinneren nog niet eens 10 stappen buiten de deur zetten! Fijn te zien hoe het nu met je gaat. Je verdient het!