Menu

Kosten / Vergoeding

Voor wie

Voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Duur

Elke sessie duurt 1 uur tot 1,5 uur. Het aantal sessies wordt na het intakegesprek bepaald en kan tussentijds worden aangepast. In de regel duurt een counsellingstraject circa  6 tot 10 sessies, inclusief een evaluatiesessie binnen 3 tot 6 maanden na de laatste sessie. Ook kan het traject voortgezet worden in maandelijkse sessies als er hiervoor behoefte is, bijvoorbeeld om terugval te voorkomen.

Tarieven per sessie

Intakegesprek €   65,-
Counselling sessie €   85,-
Voor werkgevers €   95,-
Voor leerlingen Coach/Counsellor €   65,-

Zie verder ook de geldende Algemene Voorwaarden. Counselling is BTW vrij.

Vergoeding counselling

Ik ben als Register Counsellor aangesloten bij de AbvC. Verder ben ik als Registertherapeut ingeschreven in het RBCZ-Register. Ik voldoe hierdoor aan de eisen voor (gedeeltelijke) vergoeding van counselling door de meeste zorgverzekeraars. Je moet hiervoor wel aanvullend verzekerd zijn. Behandelingen gaan niet ten koste van het eigen risico. Klik voor een recent overzicht van vergoeding door zorgverzekeraars op onderstaande link.

Vergoedingen counselling zorgverzekeraars 2019 Zorgwijzer

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Er wordt door zorgverzekeraars vaak nog op het laatst (einde jaar) aanpassingen aangebracht. Neem bij twijfel dus altijd even contact op met je zorgverzekeraar.

Geen recht op vergoeding? Vraag mij dan even naar de mogelijkheden. Ik hanteer dan een staffel op basis van het (gezamenlijk) netto inkomen. Vaak wordt counselling bij ziekteverzuim tengevolge van depressie of burn-out ook door werkgevers vergoed. Informeer hiernaar bij je werkgever.

Voor de Zorgverzekering:

AGB-code Praktijk:              90-059992

AGB-code Zorgverlener:    90-100391