Menu

Ondernemers bijeenkomst “De kracht van Preventie”: 15 juni 2018

Ondernemers bijeenkomst: 15 juni 2018
DE KRACHT VAN PREVENTIE VOOR BEDRIJVEN

Het belangrijkste kapitaal van een organisatie zijn de medewerkers. We moeten steeds langer werken en er wordt steeds meer gevraagd van medewerkers. Een goede gezondheid wordt steeds belangrijker. Allereerst natuurlijk voor de werknemer zelf, maar zeker ook voor de werkgever. Mensen die gezond zijn kunnen meer aan en nemen meer initiatief. Wat kan u als werkgever doen om medewerkers te stimuleren of te ondersteunen om gezonder te leven, gezondere keuzes te maken of sneller terug te laten keren als er sprake is van (tijdelijke) uitval?

Maak kennis met het Nieuwe Gezondheid Professionals Netwerk

Preventie staat op de agenda van overheid, provincie, lokale politiek, zorg, sport, onderwijs en bedrijven en dat is ook nodig. Wij reiken u deze dag een vooruitblik aan als dit niet gebeurt en de mogelijkheden om hier wel actie in te ondernemen.“Waar ligt u wakker van” ten opzichte van de gezondheid van uw medewerkers. Wij brainstormen graag met u over een aantal leefstijl- en gezondheid thema’s, zoals,

  • Wie z’n verantwoordelijkheid is de gezondheid van de medewerkers?
  • Hoe ver bent u als werkgever verantwoordelijk?
  • Wat kan en mag u als werkgever doen en bijdragen?

Het Nieuwe Gezondheid professionals netwerk is een netwerk van ondernemers die ondersteunende diensten verlenen om medewerkers gezond en vitaal te houden, op een goede manier begeleiden, of, bij uitval, snel terug te begeleiden naar werk. Tijdens deze bijeenkomst stellen 7 ondernemers zich kort voor en krijgt u alle mogelijkheden gepresenteerd, waarmee u als werkgever, een laagdrempelige stap zou kunnen zetten om uw medewerkers te stimuleren naar duurzamere gezondheid.

Na afloop kan het netwerken met de aanwezige organisaties onder het genot van een hapje en een drankje voortgezet worden. Deelname vraagt een kleine bijdrage van € 10,- p/p inclusief koffie/thee en uiteraard gezonde hapjes.

U bent van harte welkom op vrijdag 15 juni 2018, 15.00 uur tot 17.00 uur, Theater de Huiskamer, Weert .

 

Aanmeldingen: info@nieuwe-gezondheid.nl